• Sme Vám kedykoľvek k dispozícii

SPOLUPRÁCA S NEMECKOU FIRMOU SCHEU

imaage description

SCHEU JE NEMECKÁ FIRMA S VIAC AKO 90-ROČNOU TRADÍCIOU. VENUJE SA NEUSTÁLEMU VYVÍJANIU NOVÝCH PRODUKTOV A STOMATOLOGICKÝM INOVÁCIÁM. ZÁROVEŇ JE JEDNÝM Z NAŠICH NAJSILNEJŠÍCH PARTNEROV.

Vďaka partnerstvu so spoločnosťou Scheu nie len distribuujeme stomatologické produkty a prístroje, ale aj organizujeme a vedieme školenia pre zubných technikov, lekárov a zubné sestry.

Sme jej jediný slovenský zástupca, zásluhou čoho prinášame na domáci trh najnovšie materiály, produkty a techniky zo sveta stomatológie.

S firmou Scheu-Dental sa spája aj meno Horsta Pfendera, úspešného zubného technika a skvelého prednášajúceho, ktorý vedie školenia nielen v zahraničí, ale aj na Slovensku. Prostredníctvom nich sprostredkováva nové postupy, metódy a informácie o produktoch tejto firmy

INTERNATIONAL DENTAL SHOW

International Dental Show, alebo skrátene IDS, je svetovo najvýznamnejší a najväčší veľtrh v oblasti zubného lekárstva, ktorého sa pravidelne zúčastňuje aj firma Scheu. Je organizovaný každé dva roky. Pravidelným miestom konania tejto veľkej stomatologickej udalosti je nemecké mesto Kolín nad Rýnom. Zúčastňuje sa ho približne 2 300 vystavovateľov z celého sveta a 155 000 návštevníkov. Tento svetový veľtrh ponúka predstavenie najčerstvejších noviniek z výskumných oddelení a vývojových laboratórií svetovo najznámejších firiem z oblasti stomatológie.

Od roku 1993 sa ho ako návštevníci každoročne zúčastňujeme a objavujeme nové trendy v našom odvetví. Pri poslednej návšteve, v roku 2017, vystavovala naša partnerská firma Scheu historické produkty a prístroje, datujúce sa od jej vzniku v roku 1926 až po súčasnosť. Prezentácia zachytávala prierez vývojom zubnej techniky za takmer sto rokov.